Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer και πληροφορίες για το mobile game NieR Re[in]carnation

Η Square Enix αποκάλυψε το πρώτο trailer του NieR Re[in]carnation, το καινούργιο παιχνίδι του franchise που θα κυκλοφορήσει για συσκευές iOS και Android. Ανακοίνωσε μάλιστα πως το παιχνίδι θα μπει στη φάση closed beta από τις 29 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου για το κοινό της Ιαπωνίας. Η εταιρεία θα δεχτεί 20.000 αιτήσεις (10.000 από χρήστες iOS και άλλες 10.000 από χρήστες Android).
Στο Nier Re[in]carnation ένα κορίτσι ξυπνά πάνω στο παγωμένο πάτωμα, σε ένα περιβάλλον με πανύψηλους πύργους. Ένα πλάσμα που αυτοαποκαλείται Mama θα οδηγήσει το κορίτσι στην κορυφή του λιθόστρωτου για να πάρει πίσω ότι έχει χάσει και για να εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του. Όλα αυτά μέσα σε ένα "κλουβί" που κανείς δεν ξέρει ποιος έφτιαξε.

Μεχρι να μάθουμε νεότερα, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε μερικές νέες εικόνες του στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*